Hvad skal jeg gøre, hvis din iOS-enhed beder dig om at logge på en anden Apple-ID

Hvis din iOS- eller Mac-enhed bliver ved med at bede dig om at logge ind på et andet Apple-id, ved du sandsynligvis, hvor frustrerende det kan være.

Det gælder især, da årsagen bag det ikke er let klar (forudsat at den pågældende enhed faktisk er logget ind på dit eget Apple ID og iCloud-konto).

Forfatteren af ​​dette stykke (mig) er personligt stødt på dette problem, og det kan være utroligt irriterende. Heldigvis har forfatteren også fundet ud af, hvorfor dette sker i de fleste tilfælde, og hvordan man løser det. Her er hvad du har brug for at vide.

Problemet

I langt de fleste tilfælde er dette problem bundet til apps på din enhed. Dybest set, når du downloader en app med et Apple-id, tæller Apple det som et køb - selvom det er en gratis app. Det forbinder også det "køb" med det Apple-id, der har foretaget det.

Som sådan, hvis du har apps, der er "købt" under en andens Apple-id, skal du logge ind på deres konto for at gøre andet med appen end at åbne og bruge den.

Normalt betyder det, at dette problem vises, når iOS / iPadOS eller macOS forsøger at downloade en opdatering til den app - uanset om den er automatisk, eller hvis du manuelt har startet den. Inden opdateringen kan downloades, skal Apple logge ind med det Apple ID, der "købte" (downloadede) appen i første omgang.

Selvom du let kan få denne person til at logge ind, er det ubelejligt at stole på en anden, når du vil downloade en opdatering. hvis du kan ikke få dem til at logge ind, så sidder du lidt fast. Det er medmindre du forstår problemet og ved, hvordan du løser det.

RELATEREDE

    Hvorfor dette sker

    Dette kan forekomme, hvis du bruger en Mac eller iOS / iPadOS-enhed, der havde en tidligere ejer, og den enhed ikke blev fabriksindstillet eller på anden måde blev udslettet korrekt. Disse apps, selv gratis, er stadig forbundet med det originale Apple ID.

    Du kan også løbe ind i dette problem, hvis du bruger iTunes eller Finder, der er knyttet til et Apple ID til at sikkerhedskopiere og gendanne en enhed, der er logget ind på en anden Apple ID-konto.

    For eksempel, hvis du bruger din iTunes eller Finder til at hjælpe en ven med at sikkerhedskopiere og gendanne deres enhed, kan nogle af de data, der er gemt på din computer, muligvis overføres. Selvfølgelig fungerer dette også omvendt: f.eks. Hvis du gendanner fra en sikkerhedskopi på en andens iTunes- eller Finder-app på Mac eller pc.

    Dette synes kun at være tilfældet for apps, der allerede findes på den pågældende iOS-enhed, men som også er gemt på den computer, du bruger. Almindelige syndere inkluderer store sociale medieplatforme og andre populære apps.

    Det skyldes, at iTunes / Finder forsøger at få så mange data lokalt som muligt. I stedet for at downloade oplysninger bruger den simpelthen de data, der allerede findes på en computer, til at synkronisere.

    Løsningen til, når din enhed beder om et andet Apple-id

    Desværre, hvis du har en app "købt" af et andet Apple-id, er du lidt heldig.

    Det betyder, at den eneste måde at løse problemet på er at slette de apps, der blev købt af den anden konto. Derfra kan du downloade og installere dem igen med dit eget Apple ID.

    På den anden side, hvis du har mange apps, kan det nogle gange være vanskeligt at fortælle, hvilke specifikke der er synderen. App Store fortæller dig ikke let, hvilke apps der er knyttet til dit Apple ID, og ​​hvilke apps der er knyttet til en andens Apple ID.

    Heldigvis kan du afhjælpe dette problem ved blot at sikkerhedskopiere til iCloud og derefter gendanne fra den sikkerhedskopi.

    Hvis du gør det, downloades de fornærmende apps normalt fra App Store under det korrekte Apple-id.

    Sikkerhedskopier ved hjælp af iCloud

    1. Tilslut din enhed til et Wi-Fi-netværk
    2. Gå til Indstillinger> Apple ID> iCloud

      Besøg dine Apple ID-indstillinger på hver enhed til den iCloud-konto, den bruger.

    3. Tryk på iCloud-sikkerhedskopi
    4. Skift iCloud-sikkerhedskopi til.Dette aktiverer automatiske sikkerhedskopier
    5. TrykkeBackup nu

      Forhåbentlig har du allerede lavet en iCloud-sikkerhedskopi.

    6. Bliv forbundet til dit WiFi-netværk, indtil sikkerhedskopien er afsluttet
    7. Kontroller forløbet, og bekræft sikkerhedskopien ved at gå til Indstillinger> Apple ID> iCloud> iCloud Backup. Se efter dato og klokkeslæt for din sidste sikkerhedskopi under Sikkerhedskopier nu

    Gendan derefter fra en iCloud-sikkerhedskopi

    Du skal først slette alt enhedens aktuelle indhold - så dobbelttjek og tredobbelt kontrol, at du har en iCloud-sikkerhedskopi ved at følge ovenstående trin. Vi anbefaler også, at du laver en sikkerhedskopi ved hjælp af Finder eller iTunes for ekstra sikkerhed og forholdsregler.

    1. Når du har bekræftet, at du har en iCloud-sikkerhedskopi, skal du gå tilIndstillinger> Generelt> Nulstil>Slet alt indhold og indstillinger

      Sørg for at tage en sikkerhedskopi af din iPhone, før du sletter den.

    2. Indtast dit Apple ID for at bekræfte
    3. Vent til din enhed sletter og genstarter
    4. Ved genstart skal du se Hello velkomstskærmen
    5. Følg vejledningen på skærmen, indtil du når Apps og data
    6. Vælge Gendan fra iCloud Backup
    7. Log ind med dit Apple-id
    8. Vælg din seneste sikkerhedskopi eller en anden sikkerhedskopi, hvis det ønskes (se de tilgængelige datoer)
    9. Følg vejledningen på skærmen for at logge på
    10. Vent på, at statuslinjen er færdig. Afbryd IKKE forbindelsen til WiFi. Hvis det er muligt, skal du holde WiFi-forbindelsen og tilslutte din enhed til strøm for at lade processen fuldføre alle dine data download

    Vær opmærksom på, at indhold som dine apps, fotos, musik og andre oplysninger fortsætter med at gendanne i baggrunden over flere timer eller dage, afhængigt af hvor mange data du har.

    Alternativt kan du bruge Finder eller iTunes på din egen computer.

    Når du forsøger at synkronisere eller sikkerhedskopiere, advarer Finder / iTunes dig om, at det ikke kan overføre nogle køb. Hvis du gendanner fra sikkerhedskopi på denne computer, skal det løse problemet.

    Som altid svarer en ounce forebyggelse til et pund kur. Det synes at være især tilfældet i denne sag. Den bedste måde at "løse" dette problem på er at undgå det.

    • iTunes og Finder-sikkerhedskopier er gode, men hvis du bruger iCloud som din primære sikkerhedskopimetode, løber du ikke ind i dette problem.
    • Når det er muligt, skal du undgå at bruge en Apple-app (som Beskeder, FaceTime, iTunes & App Store), der er logget ind på en anden konto end den enhed, du sikkerhedskopierer eller gendanner.
    • hvis du har for at bruge en andens Apple ID, kan det være værd at slette almindelige apps, der deles mellem den enhed og din. Geninstaller dem bare, når du er færdig med at gendanne.
    • Når du køber, arver eller på anden måde får fat i en andens enhed, skal du sørge for at udføre en fabriksnulstilling for at slette den fuldstændigt af eksisterende data.

    Vi håber, at tipene i denne korte artikel var nyttige for dig. Giv os besked i kommentarerne nedenfor, hvis du har spørgsmål.

    Seneste indlæg