Sådan slukkes Dobbeltklik for at installere til apps på iPhone eller iPad

Find dobbeltklik for at installere på din iPhone's Side-knap eller iPad's Top-knap for at købe apps forvirrende, akavet eller svært? Vil du have en anden mulighed, der ikke kræver to hænder at gennemføre? Den gode nyhed er, at der er nogle muligheder for folk, der bare ikke kan lide eller ønsker denne adfærd. I stedet for at dobbeltklikke på en knap kan du indtaste din Apple ID-adgangskode.

Mange af vores læsere er irriterede eller forvirrede af den animerede besked, at de skal “Dobbeltklik for at installere”, når de prøver at hente apps fra App Store. Desværre er Apples meddelelse ikke særlig klar, at vi faktisk skal trykke på vores sideknapper eller topknapper for at installere en app, der er købt i App Store. En hel del mennesker antager, at de skal dobbeltklikke på knappen, der vises på deres skærm, i stedet for at trykke på den fysiske knap!

Det er en let fejl at lave.

Hvorfor beder Apple mig alligevel om at dobbeltklikke for at installere apps?

Med introduktionen af ​​Face ID til at fungere som din adgangskode, vil Apple sørge for, at du bekræfter eventuelle app-køb (eller ethvert køb som dem i Wallet-appen.) Det ser ud til, at det var alt for let at utilsigtet foretage køb med Face ID - da alt hvad du behøvede at gøre var at lave en navigationsfejl og derefter se direkte ind på din enhed.

Og det er derfor, Apple tilføjede dette andet trin for at bekræfte, at du virkelig ønsker at foretage et køb (endda et gratis.)

Men Apples udførelse af denne verifikationsforanstaltning er simpelthen dårlig.

Når du beslutter at downloade en app (eller foretage et køb som med Apples Wallet-app), vises en animeret besked på skærmen, der beder dig om at dobbeltklikke for at installere (betale eller opdatere.)

Og for mange mennesker er det uklart, hvad de skal gøre næste gang, da animationen hopper rundt på siden eller toppen af ​​enhedens skærme. Skal du trykke på knappen på skærmen? Skal du trykke på den fysiske knap?

Hvad der ville være meget nyttigt er, hvis meddelelsen simpelthen lyder "Dobbeltklik på sideknappen for at installere”Eller til iPads,“Dobbeltklik på den øverste knap for at installere.”Og bare sådan, ikke mere forvirring!

Men vi er ikke der.

Hvordan slettes meddelelsen Dobbeltklik for at installere?

Okay, først og fremmest kan vi ikke slippe af med behovet for at kontrollere dine køb.

Da det er så let at utilsigtet foretage køb ved hjælp af Face ID, er vi stadig nødt til at fortælle Apple, at "ja, vi accepterer dette køb og forstår, at vi foretager et køb."

Så i stedet for at klikke på side- eller øverste knap (eller trykke på skærmen uden resultater), kan vi i stedet indtaste vores Apple ID's adgangskode for at bekræfte køb.

Skift din appbekræftelsesindstilling på to måder:

1. Skift tilgængelighedsindstillinger for din top- eller sideknap

  • Gå tilIndstillinger> Tilgængelighed
  • Rul ned tilSideknap eller Topknap
  • Slå påBrug adgangskode til betalinger
  • Bekræft med din enheds adgangskode eller Apple ID og adgangskode, hvis det ønskes

2. Skift dine Face ID-indstillinger

  • Gå til Indstillinger> Face ID og adgangskode
  • Sluk iTunes & App Store
  • For Apple Pay og Wallet-appen skal du slå den fra Apple Pay
  • Hvis andre apps bruger denne funktion, skal du trykke på Andre apps og slå dem til eller fra (efter ønske)
  • Bekræft med din enheds adgangskode eller Apple ID og adgangskode, hvis det ønskes
  • Når du er færdig, bliv i Indstillinger> Face ID og adgangskode og rul ned og tænd Attention Aware-funktioner.

Sådan bruges Face ID til automatisk at logge ind på dine tredjepartsapps

Slå Brug Face ID til for de funktioner, du ønsker, inklusive iPhone Unlock, iTunes & App Store, Apple Pay, Autofyld adgangskode, og tryk på andre apps for at tilføje yderligere funktionalitet.

Face ID fungerer kun med apps, der understøtter denne funktion.

Når du åbner en app for første gang eller efter en opdatering, skal du kigge efter en prompt, der spørger dig, om du vil tilføje Face ID-support.

Seneste indlæg