Tvungen genstart fungerer ikke på iPhone X-serien (XS / XR / X) eller 8?

Har du en ny iPhone X-serie og kan ikke finde ud af, hvordan man kan tvinge den til at genstarte? Ligesom iPhone 8 og original X ændrer Apple sin metode til at genstarte de nyeste linjer på iPhone – igen!

Desværre, hvis du prøver at tvinge en genstart ved hjælp af iPhone 7s måde at trykke på Volume Down og Power, får du en meget høj og foruroligende nødalarm (denne række knapper aktiverer nu din iPhones Emergency SOS-funktion.) Og fra personlig erfaring er det ret foruroligende.

Hvorfor tvinge en genstart?

En tvungen genstart er en genstart af hardwareniveau, mens en normal genstart (slukker og tænder igen) er på softwareniveau. Derfor fungerer en tvungen genstart, selv når din iDevice er helt frossen eller på en eller anden måde fungerer ikke.

Husk først at prøve en regelmæssig genstart (slukke for enheden og derefter tænde den igen), før du prøver en tvungen genstart.

Det skyldes, at en tvungen genstart forhindrer iOS i at følge normale nedlukningsprocedurer - ting, der faktisk beskytter din telefon eller iDevice.

En tvungen genstart er som at trække stikket på din computer, når den ikke fungerer eller ikke reagerer - der er tidspunkter, hvor vi har brug for at gøre dette, fordi der ikke er andre muligheder.

Men vi er nødt til at træde forsigtigt. Så prøv altid en normal genstart først!

RELATEREDE ARTIKLER

  • Sådan udføres en DFU-tilstand på iPhone X, iPhone 8, iPhone 8 Plus-modeller

Sådan styrker du Genstart din iPhone X, XS, XR og 8 og 8 Plus

Nu er det en 3-trins proces

  1. Tryk på (skub hurtigt ind og slip) på Volumen op-knappen
  2. Tryk derefter på (tryk hurtigt ind og slip) Volumen ned-knappen
  3. Tryk på sideknappen, og hold den nede, indtil du ser Apple-logoet, og slip derefter
    1. Hvis du ser indstillingen Slide til slukning, skal du holde Side-knappen nede, indtil Apple-logoet vises på din skærm

Tving genstart ældre model iPhones

  • På en iPhone 7 eller iPhone 7 Plus
    • Tryk på og hold både sideknapperne (tænd / sluk) og lydstyrke ned, indtil du ser Apple-logoet
  • På en iPhone 6s og tidligere, iPad eller iPod Touch
    • Tryk og hold både Hjem og tænd / sluk-knappen nede, indtil du ser Apple-logoet

Tving genstart med din indstillinger-app i iOS 11+

For folk, der bruger iOS 11 og nyere, er der en ekstra måde at tvinge din iDevice til at genstarte ved hjælp af en tilgængelighedsfunktion kaldet AssistiveTouch i iOS 11s Indstillinger-app.

Assistive Touch tilføjer en rund og hvid knap på skærmen, der har hurtige handlingsmuligheder, herunder Genstart. For at bruge denne funktion skal du først skifte på AssistiveTouch og tilføje i Genstart til dine tilpassede menuindstillinger.

Brug af AssistiveTouch til at genstarte

  • Gå til Indstillinger> Generelt> Tilgængelighed
  • Rul ned og tryk på AssistiveTouch
  • Skift Assistive Touch ON
    • En lille cirkulær knap vises på skærmen - dette er din menu til hurtig handling
  • Vælg Tilpas topniveau-menu
  • Tryk på et hvilket som helst ikon, og vælg Genstart på listen over muligheder
  • Vælg Udført for at gemme

Brug AssistiveTouch Restart Option

  • Gå til din startskærm
  • Tryk på knappen Assistive Touch på skærmen, og vælg Genstart
  • Din enhed genstarter, og Apple-logoet vises på skærmen

Hvad sker der, hvis jeg tvinger genstart på de gamle måder?

Hvis du prøver at tvinge en genstart ved hjælp af iPhone 7-måde, får du Emergency SOS-funktionerne - og dreng, du ved det! En nødalarm lyder, din SOS-skærm vises, og alt på din enhed fortæller dig, at dette KUN er til seriøs forretning.

Hvis du prøver den ældre måde at trykke på Hjem (til iPhone 8 og 7) og Power, får du et dejligt skærmbillede af hvad der er på din skærm i det øjeblik!

Tro mig; Jeg har gjort dette en million gange og tæller! Jeg er taknemmelig for, at der i iOS 11+ er en hurtig måde, IKKE at gemme disse utilsigtede skærmbilleder. Hvis du ikke kender dette trick, kommer det meget nyttigt ind!

Sådan slettes utilsigtede skærmbilleder på iPhones med iOS 11 og nyere

Umiddelbart efter at du ved et uheld har taget et skærmbillede, skal du trykke på skærmbilledets forhåndsvisning i nederste venstre hjørne af din skærm.

Når redigeringsmenuen åbnes, skal du trykke på Udført i øverste venstre hjørne efterfulgt af Slet skærmbillede fra pop op-menuen. Det er det! Og heldigvis har du ikke en masse uønskede skærmbilleder, der optager plads i dit Fotos-bibliotek.

Har du mange utilsigtede skærmbilleder?

Hvis du glemmer at slette de utilsigtede skærmbilleder, og det vokser over tid, er der en anden måde, hvorpå du kan gennemgå alle skærmbillederne på din iOS-enhed og slippe af med de utilsigtede.

For at gennemgå dine skærmbilleder på din iPhone X Series-telefon eller iPhone 8/8 + skal du trykke på Fotos-appen for at åbne den.

Tryk derefter på album i nederste højre hjørne af skærmen. Dette bringer alle albumerne i din fotos-app op.

Rul ned, indtil du ser mappen "Screenshots".

Hvis du har mange album, kan du også bruge søgeknappen øverst til højre på skærmen og søge efter skærmbilleder for at finde mappen.

Når du er i mappen, kan du gennemse skærmbillederne og slette dem, der ved et uheld blev taget.

Seneste indlæg