Sådan stoppes iCloud fra at synkronisere skrivebordsmapper og dokumenter

Har din iCloud mindre lagerplads efter macOS-opgradering? Det kan være nødvendigt at stoppe iCloud med at synkronisere skrivebordsmapper og dokumenter på dine Mac'er ved hjælp af macOS. Med introduktionen af ​​macOS Sierra og videre til alle versioner af macOS leverede Apple denne funktion til automatisk at synkronisere dine dokumenter og skrivebordsmapper på din Mac til din iCloud.

Denne funktion gemmer ikke kun mappen Desktop og Documents på dit iCloud Drive, men giver dig også adgang til dem på alle dine enheder med Files-appen eller iCloud Drive.

Så du kan begynde at arbejde på et dokument på din Macs skrivebord og fortsætte med at arbejde på det fra din iPhone, iPad eller iPod touch eller på iClouds websted.

Med denne mulighed forbliver alt på dit skrivebord automatisk opdateret alle andre steder, så længe du logger ind på iCloud med det samme Apple-id på alle dine enheder.

Og du skal også konfigurere iCloud på alle dine enheder og slå iCloud Drive til i din iCloud-indstillinger.

Symptomerne

Mange brugere, der har begrænset iCloud-opbevaring, finder ofte, at deres MacBook-dokumenter og desktopmapper spiser meget af deres iCloud-plads. Den kontinuerlige synkroniseringsfunktion på din Mac kan også være irriterende.

I denne artikel viser vi dig, hvordan du forhindrer iCloud i at synkronisere dokumenter og desktopmapper med et par hurtige og nemme trin.

Sådan stopper du iCloud fra automatisk lagring af filer

Trin - 1 Klik på > Systemindstillinger> Apple-id> iCloud

For ældre macOS-versioner (macOS Mojave og derunder) skal du vælge> Systemindstillinger> iCloud-ikon

Ud for iCloud Drive skal du vælge knappen Indstillinger til højre

Trin - 2 Find dine mapper

  • Når du åbner indstillingerne for iCloud Drive, skal du finde Desktop- og dokumentmapper afkrydsningsfelt.
  • Fjern markeringen i dette felt, og bekræft ved at klikke på Sluk.
  • Bekræft, at du vil slå Desktop & Document Folder synkronisering med iCloud ved at trykke på Sluk igen ved bekræftelsesprompten
  • Alle dine dokumenter forbliver tilgængelige i iCloud, men fjernes fra din Mac - så du bliver nødt til at få dem tilbage

Trin - 3 Overfør filer

Nu hvor du har valgt at fjerne skrivebordet og dokumenter fra synkronisering til dit iCloud-drev, skal du overføre disse filer til deres originale placeringer på din Macbook.

Sådan får du dine filer fra iCloud Desktop & Documents til din Local Macs Dokumentmappe

  1. Åbn Finder i macOS, og gå til iCloud Drive
  2. Find mappen Dokumenter på dit iCloud Drive
  3. Åbn et andet Finder-vindue, og gå til din lokale Dokumenter-mappe
  4. Vælg dine filer fra din iCloud Drive Documents-mappe, og træk dem til din Mac-lokale Documents-mappe
  5. Gentag disse trin for dit skrivebord på iCloud for at få alt indhold fra skrivebordet på iCloud til skrivebordet på din lokale Mac

Brug for en anden mulighed?

Ved hjælp af disse enkle indstillinger kan du aktivere og deaktivere synkronisering af dine desktopmapper og dokumenter og administrere dit iCloud-lagerplads.

Hvis du vil lade iCloud Desktop og Documents være slået til, MEN du vil ikke have nogle af dine private eller ældre filer gemt i iCloud, skal du bruge Finder og flytte disse filer til en anden mappe end Desktop eller Documents.

Sådan forhindres iCloud i at synkronisere specifikke individuelle desktopfiler eller -mapper

Tilføjelse af filtypen.nosync til en fil blokerer din Mac og iCloud fra at synkronisere den fil ved at gøre den uberettiget. Du kan også føje denne udvidelse til en mappe, men skal indeholde .nosync udvidelse til alle filer indeholdt i den mappe også.

For mapper tilføjes udvidelsen.tmpforhindrer iCloud i at synkronisere den mappe OG dens indhold til dit skrivebord i iCloud.

Se efter ordet Uberettiget for at bekræfte, at iCloud ikke synkroniserer den fil eller mappe fra din Macs skrivebord. Når du tilføjer .nosync til en fil eller .tmp til en mappe, vises den derudover som et overstreget skyikon, når du ser på dit iCloud Drive i Finder, hvilket indikerer, at det ikke uploades til iCloud.

Sådan genvindes diskplads på din MacBook gratis

Når det kommer til lageradministration, indeholder macOS også indbyggede værktøjer, der kan hjælpe dig med nemt at styre diskbrug af din MacBook. Du har ikke brug for nogen tredjepartsværktøjer eller apps for at opnå dette.

Klik på Apple-menu> Om denne Mac> fanen Opbevaring. Diskbrug af din MacBook vises. Klik på Styre.

Rul ned til bunden af ​​det næste skærmbillede, og klik på Gennemse filer i Reducer rod afsnit. Navnet siger det hele!

Vælg på det næste skærmbillede Dokumenter fra venstre panel. Find de tre faner på hovedskærmen. Store filer, downloads og filbrowser.

Som navnet antyder, viser fanen store filer alle dine store filer på disken, der hogger dit rum. Klik på Sidste adgang for at sortere filer efter adgangsdato. Flyt eller arkiver disse filer, eller fjern dem fra din MacBook for at spare plads.

Til slet en fil, Ctrl + klik, og vælg Slet. Du kan også vælge flere filer til sletning ved hjælp af Ctrl + klik og vælge Fjern.

Dette afsnit gør det nemt at gennemgå din diskpladsforbrug på din Macbook. Du administrerer dit iCloud-drevplads, organiserer dine iOS-filer (gamle sikkerhedskopier), downloader mapper og papirkurven, alt sammen fra en central placering.

macOS-filbrowser

Vi elsker File Browser-funktionen, da den giver dig mulighed for at grave dybt ned i mapper og undermapper for at finde de største pladsfordrivere, så du bedre administrerer din SSD.

Før macOS brugte vi DaisyDisk-appen til at udføre de fleste af vores diskhåndteringsopgaver, men vi er langsomt ved at få fat på den nye indbyggede macOS-diskhåndteringsfunktionalitet.

Vi håber, at de enkle MacBook-tip i denne artikel var nyttige. Fortæl os venligst, hvis du har spørgsmål, eller du er velkommen til at dele nogle af dine yndlings tip nedenfor.

Seneste indlæg