Sådan nulstilles iPad Tilbage til fabriksindstillinger

Din iPad er designet til at blive tilpasset. Men nogle gange vil du muligvis fortryde al din tilpasning for at få den tilbage til den samme indstilling, da du først købte den. Derudover vil du muligvis også slette alle dine kontaktoplysninger, browserhistorik, e-mails, favoritter osv. Dette gælder især hvis du planlægger at sælge eller give din iPad til nogen. Og det er præcis, hvad din iPads "Reset" -app er designet til at gøre. Det kan nulstille din iPad tilbage til fabriksindstillinger!

relaterede artikler

  • Nulstil Mac tilbage til fabriksindstillinger
  • Fabriksindstil en Jailbroken iDevice ved hjælp af iTunes
  • Forbered dig på at sælge eller købe brugt iPhone eller iDevice

Nulstil din iPad tilbage til fabriksindstillinger uden iTunes

Vidste du, at din iPads Indstillinger-app indeholder en one-stop-shop, hvor du kan nulstille hver (eller hver) funktion på din iPad?

Sig for eksempel, at uanset hvilken grund din iDevices AirDrop beslutter at handle, og du skal nulstille din internetforbindelse. Nå, det gøres let gennem indstillingen kaldet Nulstil netværksindstillinger.

I dette indlæg opdeler vi hver mulighed, og derefter vælger du hvilken der passer bedst til din situation.

Men lad os først finde placeringen af ​​din Nulstil funktion

  1. På startskærmen skal du trykke på "Indstillinger" for at åbne skærmbilledet Indstillinger
  2. Tryk på "Generelt"
  3. Og tryk så på "Nulstil"

Dette bringer skærmbilledet Nulstil op med følgende muligheder

1) Nulstil alle indstillinger - dette nulstiller alle dine indstillinger til fabriksstandard, men sletter ikke dine indholdsdata.

2) Slet alt indhold og indstillinger - dette nulstiller alle dine indstillinger og sletter alle dine indholdsdata. Du vil muligvis synkronisere med iTunes, før du udfører denne sletning, hvis du vil beholde musik eller apps, du har downloadet.

3) Nulstil netværksindstillinger - dette sletter dine Wi-Fi-netværksindstillinger.

4) Nulstil tastaturordbog - dette rydder al historik i ordbogen, f.eks. Historikken for de tastaturforslag, som du tidligere har afvist eller accepteret.

5) Nulstil startskærmens layout - dette nulstiller blot dine startskærmikoner til det oprindelige standardlayout.

6) Nulstil placeringsadvarsler - dette sletter alle placeringsindstillinger, der blev indstillet til dine apps. For eksempel viser GPS-bevidste apps ofte en placeringsadvarsel, der spørger, om du vil have, at appen skal være opmærksom på din aktuelle placering. Dine svar på disse spørgsmål gemmes af din iPad for hver app. Denne nulstilling sletter disse svar, så appen muligvis popper op i prompten, der beder om din placeringstilladelse igen, næste gang du bruger den.

Nulstil iPad Tilbage til fabriksindstillinger: Valg af en nulstillingsmulighed

Efter at have valgt en af ​​ovenstående muligheder, beder din iPad eller anden iDevice om bekræftelse på, at du virkelig vil udføre nulstillingen.

Hvis ja, bekræft ved at trykke på "Nulstil". Du skal muligvis indtaste dit Apple-id for at bekræfte.

Det er stort set det. Sørg for at tage backup af din iDevice ofte, så hvis du ved et uheld vælger en af ​​disse nulstillingsmuligheder, eller hvis der sker noget andet med dine data, der resulterer i et tab, skal du have ro i sindet, at der altid er en sikkerhedskopi.

Fabriksgendannelse af din iPhone, iPad eller iPod ved hjælp af iTunes

En fabriksgendannelse sletter alle dine personlige oplysninger og indstillinger for enhed og app og installerer derefter den nyeste tilgængelige iOS til din specifikke iDevice. Før du starter, skal du sørge for at have den nyeste version af iTunes på din Mac eller Windows-pc.

Og lav en sikkerhedskopi af din iDevice, bare hvis der er nogle oplysninger, du vil gemme. Sluk endelig Find min iPhone via Indstillinger> Apple ID-profil> iCloud. Indtast dit Apple-id, når du bliver bedt om det.

Brug af iTunes til at nulstille din iPad Tilbage til fabriksindstillinger

  1. Åbn iTunes og tilslut din iPad eller en anden iDevice
  2. Vælg dit enhedsikon, når det vises i iTunes
  3. Tryk eller klik på Oversigt i panelet Indstillinger,
  4. I højre panel skal du klikke eller trykke på Gendan iPad (eller din særlige iDevice)
  5. Klik på Gendan for at bekræfte

iTunes sletter din iDevice og installerer derefter den nyeste iOS til din enhed. Når din iDevice gendanner fabriksindstillingerne, genstarter den.

Indstil det som nyt, og tilslut derefter din iCloud-konto igen, hvis det ønskes. Husk at slå Find min iPhone til igen for denne enhed ved hjælp af dit nuværende eller et nyt Apple ID.

Glemt dit Apple ID?

Hvis du ikke har brugt dit Apple ID i et stykke tid, kan du muligvis ikke huske dit Apple ID og / eller din adgangskode. Disse legitimationsoplysninger er kritiske for din iDevice-oplevelse.

Når du ikke kender dit Apple-id og din adgangskode, kan du ikke downloade nogen apps, musik, iBooks, spil osv. Fra App og iTunes Stores.

Hvis du glemmer dit Apple-id og din adgangskode, kan du ikke sikkerhedskopiere dine iDevice-data på iCloud.

Hvis du er fanget i en situation, hvor du ikke kan gøre noget med din iDevice på grund af et forkert placeret Apple-id eller en adgangskode, skal du se på vores artikler, der beskæftiger sig med Apple ID-problemer. Det første trin forsøger altid at løse dine Apple ID-problemer.

Fejlfinding af Apple ID

  • Dit Apple-id er blevet deaktiveret. Sådan gendannes et Apple ID?
  • Sådan slettes et Apple-id
  • Fix et deaktiveret Apple-id

Hvis du ikke var i stand til at løse problemerne med dit Apple ID, rapporterer nogle brugere succes med at gendanne deres iPads eller andre iDevices ved hjælp af iTunes Recovery Mode eller med en DFU Mode Restore. Disse fungerer normalt, hvis Find min iPad allerede er slået fra.

Sådan nulstilles en iPad uden et Apple-id ved hjælp af gendannelsestilstand via iTunes

  1. Tilslut din iPad til en computer, der har den nyeste version af iTunes installeret (Windows eller Mac.) Det behøver ikke at være din computer - enhver computer med iTunes installeret er fint
  2. Åbn iTunes, og sluk derefter din iPad
  3. Hold Home-knappen og side- / sleep / power-knappen på samme tid. Hold disse knapper nede, indtil du ser iTunes-logoet og et USB-kabelikon på din iPad-skærm
  4. iTunes skal derefter vise en besked om, at den registrerer en enhed i gendannelsestilstand. Tryk på OK, og vælg derefter Gendan (ikke opdater)
  5. Vent til iTunes nulstiller iPad – alle data skal slettes permanent

Ny-til-dig iDevice?

Hvis du har modtaget en ældre model eller brugt iPad eller en anden iDevice, skulle den tidligere ejer have slettet dens indhold og fjernet linket fra iCloud og deres Apple-id, inden han afleverede det til dig eller en tredjepartsforhandler. Selvom det er det, der skal ske, sker det ofte ikke. Så hvad skal jeg gøre?

Hvis du kan få fat i den tidligere ejer

  1. Bed den person (eller firmaudpegede) om at logge ind på iCloud.com eller Brug Find min iPhone-app med DETTE (eller firmaets) Apple-id
    1. Gå til Find min iPhone> Vælg alle enheder
    2. Vælg din specifikke iDevice
    3. Klik på Slet iPhone eller tryk på Handlinger> Slet iPad (eller anden iDevice)> Slet iPad (eller anden iDevice)
    4. Indtast deres Apple ID-adgangskode> Slet
    5. Tryk på Fjern fra konto

Når den tidligere ejer sletter og fjerner din iDevice fra deres konto, skal du sørge for at lukke enheden fuldstændigt og genstarte for at starte opsætningen.

Seneste indlæg