Sådan oprettes gruppekontakter på din iPhone og iPad med iCloud

Oprettelse af grupper af kontakter er en hurtig måde at nå ud til en masse mennesker uden at skulle tilføje hver kontakt i To-feltet en efter en. Når du er oprettet, skal du bare skrive navnet på den kontaktgruppe, og alle navne og relaterede oplysninger udfyldes magisk!

Du kan organisere dine kontakter ved at oprette grupper, hvor du kan samle flere kontakter under ét navn, såsom arbejde, fodboldhold eller familie.

Du kan gøre dette direkte med iCloud. Når du opretter en gruppekontakt ved hjælp af Kontakter på iCloud.com, synkroniseres denne gruppe på alle dine enheder, der er logget ind med det samme Apple-id.

Denne vejledning forudsætter, at du har aktiveret iCloud-kontakter på din iPhone, iPad eller iPod touch (Indstillinger Apple ID> iCloud> Kontakter).

Sådan oprettes en gruppe på iCloud

  1. På din computer (Mac eller pc) skal du besøge iCloud.com og logge ind på iCloud ved hjælp af dit Apple-id og din adgangskode. Hvis du ikke har adgang til en computer, se denne artikel
  2. Tryk på Kontakter, klik derefter på knappen Tilføj (+), og vælg Ny gruppe i den menu, der vises
  3. Indtast et navn til din nye gruppe, og tryk på retur eller klik et vilkårligt sted uden for feltet for at gemme det
  4. Du kan oprette så mange grupper, som du vil. Grupper vises i alfabetisk rækkefølge i sidepanelet til venstre
  5. For at ændre et gruppenavn skal du dobbeltklikke på det og skrive et nyt navn i tekstfeltet

Sådan tilføjes kontakter til din gruppe

Nu har du oprettet en gruppe, men den er tom.

For at tilføje kontakter til det skal du følge nedenstående trin (du kan også tilføje kontakter til din gruppe ved hjælp af din iOS-enhed, se nedenfor):

  1. Klik på Alle kontakter
  2. Vælg nu en eller flere (Skift-klik eller Kommando-klik for at vælge flere kontakter) kontakter fra listen Alle kontakter, og træk dem derefter til den gruppe, du lige har oprettet.

Hvis du har mere end en gruppe, kan du føje en kontakt til flere grupper.

Sådan ændrer du en gruppes navn eller sletter det

Det er let at fjerne en gruppe. For at gøre dette skal du enten (a) blot vælge den gruppe, du vil slette, derefter trykke på Slet-tasten eller (b) vælge gruppen, derefter klikke på ikonet Indstillinger / indstillinger og vælge Slet.

Bemærk, at sletning af en gruppe ikke sletter kontakterne under den.

For at ændre et gruppenavn skal du blot dobbeltklikke på det gruppenavn, du vil ændre, og derefter indtaste et nyt navn.

Bemærk også, at du ikke kan fjerne gruppen Alle kontakter.

Sådan slettes en kontakt i din gruppe

Hvis du vil fjerne en kontakt fra din gruppe, skal du vælge den gruppe og derefter den kontakt, der skal fjernes, og enten (a) trykke på Delete-tasten eller (b) klikke på ikonet Indstillinger / indstillinger og vælge Slet.

Bemærk, at sletning af en kontakt fra en gruppe ikke sletter kontakten fra listen Alle kontakter. Det fjerner det bare fra gruppen.

Tjek nu din iOS-enhed.

  • Dine nye gruppekontakter skal synkroniseres automatisk på tværs af alle dine enheder
  • Åbn nu din Kontakter-app på din iPad, iPhone eller iPod touch, tryk på Grupper (hvis du ikke kan se Grupper, skal du blot trykke på opdateringstegnet)

Sådan tilføjes en kontakt til din gruppe ved hjælp af din iPhone eller iPad

Som jeg sagde ovenfor, kan du føje kontakter til en gruppe ved hjælp af din iOS-enhed.

Du behøver ikke at logge ind på din iCloud-konto hver gang du vil tilføje kontakter. At gøre dette:

  1. Start appen Kontakter på din iPhone eller iPad
  2. Tryk på Grupper
  3. Vælg det gruppenavn, som du vil tilføje en kontakt til, og tryk derefter på Udført
  4. Tilføj nu en kontakt ved at trykke på (+) tegnet og tilføj dine kontaktoplysninger

Seneste indlæg