Sådan slettes gemte adgangskoder og brugernavne på en iPhone, iPad eller iPod touch

Når du logger ind på apps og websteder på din enhed, kan du vælge at gemme dine detaljer. Dette gør det hurtigere at logge ind næste gang, men kan kompromittere din sikkerhed. Find ud af, hvordan du sletter gemte adgangskoder og brugernavne på din iPhone, iPad eller iPod touch.

Brugernavne og adgangskoder på dine Apple-enheder er godt beskyttet. Du skal bruge Face ID, Touch ID eller en anden adgangskode for at låse dem op, og ingen kan se dem ellers. Men mange af os deler disse detaljer med nære familiemedlemmer.

Du kan slette disse detaljer fra din iPhone, iPad eller iPod touch i appen Indstillinger. Det kan være en god idé at fjerne forkerte poster for ellers at forbedre sikkerheden på dine konti.

Instruktionerne til det er de samme for den enhed, du bruger: iPhone, iPad eller iPod touch. Og fordi sikkerhed er så vigtig, inkluderede vi også instruktioner til ældre versioner af iOS.

Sådan slukkes AutoFyld på iPhone, iPad eller iPod touch

I stedet for at slette alle de gemte adgangskoder og brugernavne fra din enhed, kan du måske bare slå AutoFyld-funktionen fra.

Når du slukker for Autofyld, har Safari og apps ikke længere adgang til dine gemte adgangskoder. I stedet skal du indtaste dem manuelt.

Deaktiver AutoFyld på iOS 11 eller nyere:

  1. Gå til Indstillinger> Adgangskoder og konti.
  2. Sluk Autofyld adgangskoder.

Deaktiver AutoFyld på iOS 10.3 eller tidligere:

  1. Gå til Indstillinger> Safari> Adgangskoder og autofyld.
  2. Sluk Navne og adgangskoder.

Sådan slukkes iCloud-nøglering på iPhone, iPad eller iPod touch

Hvis du ikke ønsker, at loginoplysninger og betalingsoplysninger skal synkroniseres fra andre enheder, skal du også slå iCloud nøglering fra.

Denne tjeneste gemmer dine oplysninger sikkert og synkroniserer dem på tværs af dine godkendte enheder. Du kan slå nøglering fra i dine iCloud-indstillinger.

Sluk iCloud iCloud nøglering:

  1. Gå til Indstillinger> [Dit navn]> iCloud.
  2. Rul ned og sluk Nøglering.

Sådan slettes gemte adgangskoder og brugernavne på iPhone, iPad eller iPod touch

Du kan fjerne brugernavne og adgangskoder helt fra appen Indstillinger. Dette sletter dine detaljer fra Safari og andre apps på din iPhone, iPad eller iPod touch.

Når du fortsætter med at bruge din enhed, vil den bede dig om at gemme dine detaljer igen. Vælg ikke, hvis du ikke vil have dem til at gemme.

Slet adgangskoder og brugernavne på iOS 11 eller nyere:

  1. Gå til Indstillinger> Adgangskoder og konti> Adgangskoder til websteder og apps.

  2. Lås adgangskoderne op ved hjælp af Face ID eller Touch ID.

  3. Stryg til venstre på et websted for at afsløre en Slet knap.

  4. Tryk på Redigere øverst til højre for at vælge og slette flere adgangskoder.

Slet adgangskoder og brugernavne på iOS 10.3 eller tidligere:

  1. Gå til Indstillinger> Safari> Adgangskoder og autofyld

  2. Tryk på Gemte adgangskoder.

  3. Tryk på Redigere øverst til højre for at vælge og slette flere adgangskoder.

  4. Indtast din adgangskode for at bekræfte sletningen.

Vi er interesserede i at vide, hvorfor du ville slette adgangskoder fra din iDevice, og om disse instruktioner hjalp. Fortæl os din historie i kommentarerne, så vi kan fortsætte med at forbedre dette indlæg!

Seneste indlæg