Sådan fjerner du dig selv fra en gruppe iMessage

Vi har alle været der på et eller andet tidspunkt gennem årene med at bruge iOS. Dine venner vil oprette en ny gruppe-iMessage-chat, og den ender med ubehagelig, eller det er bare tid til at forlade.

Du tror måske, at der ikke er nogen ende i syne, og at du ikke kan forlade samtalen. Heldigvis er det ikke tilfældet, i det mindste for det meste.

Følg disse hurtige tip for at komme dig ud af en gruppe iMessage-samtale

  • Åbn appen Beskeder, og tryk på gruppemeddelelsen (alle brugere skal sende tekster via iMessage)
  • For iOS 12+ og iPadOS 13+ skal du trykke på profilikonerne øverst og derefter vælge info
    • I iOS 11 eller tidligere skal du trykke på ikonet "i"
  • Tryk på Forlad denne samtale og bekræft

Forlad denne samtale vises kun aktiv, når alle deltagere bruger Apple-enheder OG logget ind med iMessage. Hvis et af gruppemedlemmerne bruger SMS eller en ikke-Apple-enhed, er Forlad denne samtale nedtonet.

Hvis du ikke ser muligheden for at forlade, er det sandsynligt, at en eller flere af gruppen ikke bruger en Apple-enhed med iMessage aktiveret.

De dårlige nyheder? Du kan ikke fjerne dig selv fra disse gruppemeddelelser.

Den gode nyhed? Du kan sandsynligvis slå lyden fra for samtalen.

Anbefalet læsning

  • Brug iMessage på din Windows-pc
  • Send og modtag iMessages i flytilstand

Der er en anden mulighed for dig at overveje, før du blot forlader gruppemeddelelsen helt. Denne proces involverer dæmpning af samtalen, som er en ret praktisk, men alligevel skjult funktion.

Hvad er en gruppe iMessage ifølge Apple?

Det er helt sikkert forvirrende!

Apple anser der for at være tre typer gruppemeddelelser

  1. Gruppe iMessage–Alle deltagerbeskeder sendes fra Apple-enheder ved hjælp af et Apple-id, hvor iMessage er slået til. Du ser alle svar
  2. Gruppe MMS–Gruppedeltagere sender beskeder fra Apple-enheder og ikke-Apple-enheder. Group MMS understøtter fotos og videoer samt tekster. Du ser alle svar
  3. Gruppe SMS–Gruppedeltagere sender beskeder fra alle typer enheder uden multimediestøtte. Beskeder sendes som individuelle tekster, og folk ser ikke svarene fra gruppen som helhed

Apple understøtter kun en af ​​disse grupper fuldt ud: Group iMessage

Yup, din enhed understøtter kun kun iMessage gruppemeddelelser, hvor alle deltagere bruger Apple-enheder, og beskederne er i blå bobler!

Kun iMessage-gruppemeddelelser giver dig mulighed for at navngive en gruppe, tilføje eller fjerne personer fra gruppen eller forlade gruppen.

Du kan slå både iMessage-grupper og MMS-grupper fra.

Ignorer gruppen

I stedet for bare at forlade gruppesamtalen, vil du måske bare slå lyden fra i øjeblikket. Apple har inkluderet muligheden for at ignorere specifikke samtaler, så dine meddelelser holder op med at sprænge.

Kun hvis alle brugerne i en gruppe er på Apple-enheder, kan de forlade en gruppe.

Hvis nogen i gruppen ikke er på en Apple-enhed, kan du ikke forlade gruppen.

I stedet skal du slå lyden fra for denne gruppe. Du kan slå både iMessage-grupper og MMS-grupper fra - men ikke SMS-grupper.

Sådan dæmpes en meddelelseskonversation på iPhone eller iPad

  1. ÅbnBeskederapp
  2. Vælg den gruppemeddelelseschat, du vil forlade
  3. I iOS 12 eller nyere skal du trykke på profilikonerne øverst i meddelelsen og derefter trykke på info
  4. For ældre iOS skal du trykke på "jeg" ellerdetaljer i øverste højre hjørne
  5. Slå påSkjul underretninger

Denne metode er praktisk for de gruppemeddelelser, der inkluderer ikke-iOS-brugere.

Når Skjul alarmer er slået til, ser du en halvmåne ved siden af ​​samtalen. Denne knap stopper underretninger kun for denne meddelelsessamtale.

Vil du forlade en gruppe med Android-venner eller familiedeltagere?

Af en eller anden grund har Apple endnu ikke gjort det muligt for dig at efterlade gruppemeddelelser helt til ikke-iOS-brugere. En del af dette har at gøre med, at chats, der ikke er iMessage, sendes via SMS og bruger din operatør.

Android-enheder er endnu ikke i stand til at udnytte iOS og får ikke de samme funktioner, når de bruger SMS. I dette tilfælde vil du blive bedt om at kontakte skaberen af ​​gruppen for at fjerne dig fra chatten.

Hvis det ikke virker, skal du bede enten skaberen af ​​gruppen eller en anden om at oprette en ny gruppechat uden dit nummer inkluderet.

Dette er noget frustrerende, da det måske føles som om du ikke vil rykke nogen fjer, men i sidste ende bliver det bedre.

Sådan forlader du Group iMessage Chat på iPhone, iPad eller iPod

Så du er en del af en gruppe iMessage, og meddelelserne stopper ikke.

Måske taler gruppen om ting, der ikke vedrører dig, og efterlader meddelelsen som spam.

Sikker på, du kunne slå lydmeddelelserne fra for gruppechatten, men hvad hvis du helt vil fjerne dig selv?

Regler for at forlade denne samtale

Først og fremmest skal du huske at du ikke kan se muligheden for at forlade denne samtale fra MMS-grupper eller gruppe-SMS-beskeder.

OG muligheden for at forlade denne samtale fra en gruppe iMessage er kun tilgængelig, når samtalen har mindst tre andre mennesker (så fire i alt inklusive dig selv.)

Når du har færre end fire personer, er Forlad denne samtale nedtonet.

Her er trinene til at forlade en gruppe iMessage-samtale

  1. ÅbnBeskeder app
  2. Vælg den gruppemeddelelseschat, du vil forlade
  3. I iOS 12 eller nyere skal du trykke på profilikonerne øverst i meddelelsen og derefter trykke på info
    1. For ældre iOS skal du trykke pådetaljer i øverste højre hjørne
  4. Rul hele vejen ned, og vælgForlad denne samtale
    1. Du kan kun efterlade en gruppemeddelelse, hvis der er mindst 4 deltagere i gruppen inklusive dig selv

Derfra beder din enhed dig om at bekræfte, at du vil forlade chatten.

Bare tryk på bekræft, og så behøver du ikke bekymre dig om en modbydelig gruppesamtale.

Fjern andre fra gruppen

Der er meget sandsynligt nogle gange, at du har brug for at fjerne nogen fra en gruppe iMessage.

Uanset om det er nogen, som du tilføjede ved et uheld eller ikke har nogen betydning, er processen stadig ret let, ligetil og smertefri.

Ligesom Forlad denne samtale kan du kun fjerne en person fra en gruppe iMessage, der har mindst tre andre mennesker - så fire i alt inklusive dig!

Og du kan ikke tilføje eller fjerne personer fra MMS-grupper eller gruppe-SMS-beskeder.

Her er trinene til at fjerne nogen fra en gruppe iMessage:

  1. ÅbnBeskeder app
  2. Vælg gruppemeddelelseschat
  3. I iOS 12 eller nyere skal du trykke på profilikonerne øverst i meddelelsen og derefter vælge info
    1. I ældre iOS skal du trykke på detaljer eller den "jeg”I øverste højre hjørne
  4. Stryg til venstre over navnet på den kontakt, du vil fjerne
  5. Tryk påFjerne
    1. Hvis du ikke ser Fjern som en mulighed, er det sandsynligt, at der er færre end fire personer i alt i samtalen, eller at der er en kombination af Apple- og ikke-Apple-enheder på beskedtråden
  6. Tryk påFærdig

Når det er afsluttet, fjerner iOS automatisk den person fra gruppen.

Denne procedure holder dit gruppens navn i takt sammen med historikken for chatten.

Det er vigtigt at fjerne brugere, hvis du vil beholde historikken for hele samtalen.

Konklusion

Der er ingen tvivl om, at iMessage er den bedste messaging-platform for iOS-brugere. Google kæmper fortsat i denne henseende, hvor nogle Android-brugere anmoder om, at iMessage gøres tilgængelig på Googles operativsystem.

Ikke desto mindre er der masser af funktioner pakket i Messages-appen, og disse er blot nogle få. Hvis du har spørgsmål, skal du sørge for at give os besked i kommentarerne nedenfor. Hvis der er nogle tip, som du gerne vil se dækket, så tøv ikke med at lyde i kommentarerne.

Læsertip

  • J Smith foreslår for folk, der ønsker at ude af gruppeteksttråde, der inkluderer Android-brugere og andre, at blokere disse kontakter. Gå tilIndstillinger> Telefon> Opkaldsblokering og identifikation> Bloker kontakt. Eller tryk på den gruppe-tekstbeskedtråd, du vil have ud af, tryk på knappen "i". Tryk derefter en efter en på navnene eller telefonnumrene på tråden, rul ned til bunden af ​​deres kontaktinformationsskærm og vælg Bloker denne opkald

Seneste indlæg