Sådan fortæller du, om du er blokeret på iMessage

Fra tid til anden kan du støde på problemer, hvor en af ​​dine venner (eller en væsentlig anden) har blokeret dig fra at kunne kontakte dem. Nogle indikationer giver dig lidt indsigt, især hvis du har brugt iMessage.

I dag vil vi gennemgå trinene for at afgøre, om nogen har blokeret dig, og hvad du kan gøre. Det første tegn på tegnebog kommer til iMessage-brugere.

Anbefalet læsning:

  • Sådan løses meddelelser og iMessage-problemer i iOS 12
  • Spørgsmål og svar: Hvor er iMessage-filer gemt på min Mac
  • Beskeder (og iMessage) fungerer ikke?

Kan du fortælle, om nogen har blokeret dine tekster eller dit nummer?

Hvis du tilfældigvis sender en iMessage, og den ikke vises som "Leveret", er der en chance for, at der er noget op. Dette påvirkes endnu mere, hvis din iMessage bliver sendt igen som en standard tekstbesked.

Et andet tegn på tegn på, at du muligvis er blevet blokeret, er, om den modtagende bruger har læst kvitteringer aktiveret. Hvis du sender en besked, og der ikke vises noget i den anden ende, er der en chance for, at du er blevet blokeret.

Sådan ved du, om du er blokeret

Dette resultat kan bare skyldes, at den anden part ikke har kigget endnu. Men hvis festen normalt læser meddelelserne med det samme, kan du måske begynde at stille spørgsmålstegn ved, hvad der foregår.

Som en head-up er der en chance for, at du ikke er blevet blokeret, hvis dette sker. Folk ender ved et uheld (eller målrettet) at tænde for ikke forstyrr-tilstand. Når det er aktiveret, fungerer din iMessage funky, indtil den modtagende bruger slukker DND.

Hvad skal jeg gøre nu?

En vigtig måde at fortælle, om nogen har blokeret dit nummer, er en enkel. Du kan bare sende en sms til denne kontakt fra en anden enhed og derefter afgøre, om du er blokeret.

Hvis nogen har blokeret dig, ville det sandsynligvis være klogt at finde ud af, hvad der skete. Du bør dog aldrig krydse linjen og give denne person deres plads, så du ikke ender med at se for meget ud.

Ring dem

En sikker måde at afgøre, om nogen har blokeret dit nummer, er at prøve at ringe til dem. Hvis du ender med at gå direkte til telefonsvarer, er chancerne for, at du enten er blokeret, eller DND er aktiveret.

Hvis du vil prøve at snige dig omkring dette, kan du slå opkalds-id fra indstillingerne på din iPhone. Denne indstilling er ikke tilgængelig for alle operatører - så hvis du ikke kan se den i din indstillinger-app, skal du kontakte din operatør.

Følg disse trin for at ændre dit opkalds-id:

  1. Åbn 'Indstillinger'
  2. Vælg 'Telefon'
  3. Vælg 'Vis mit opkalds-id'
  4. Skift kontakten

Derfra vil du være i stand til at ringe til et hvilket som helst nummer, men den modtagende enhed vil se "Intet opkalds-id." Naturligvis bliver ukendte numre næsten aldrig besvaret, så der er en chance for, at opkaldet ikke bliver afhentet uanset.

Hvis du har flere spørgsmål, skal du sørge for at fortælle os, hvordan vi kan hjælpe, og vi er sikre på at gøre alt, hvad vi kan!

Seneste indlæg