iPad eller iPod er deaktiveret og siger "Opret forbindelse til iTunes"

Din iPad deaktiveres, hvis du indtaster de forkerte adgangskodetider i træk eller mere. Du kan ikke låse op eller bruge en deaktiveret enhed uden at slette indholdet og indstillingerne på en computer.

Uanset om du har glemt adgangskoden, eller en anden har deaktiveret din iPad, kan du finde ud af, hvordan du løser det nedenfor. Hvis du ikke har en sikkerhedskopi, har vi forklaret, hvordan du kontrollerer, hvilke data der allerede er gemt på iCloud.

For folk, der søger hjælp til deres handicappede iPhone, skal du tjekke denne artikel i stedet!

Hvordan løser jeg en deaktiveret iPad?

Når din iPad er deaktiveret og siger "Prøv igen om 15 minutter", skal du vente på timeren og indtaste din adgangskode for at rette den. Timeren øges, hver gang du indtaster den forkerte adgangskode.

Når din iPad er deaktiveret og siger "Opret forbindelse til iTunes", er den eneste måde, du kan rette op på, at gendanne alt indhold og indstillinger ved hjælp af gendannelsestilstand. Uden en sikkerhedskopi mister du fotos, videoer, beskeder og alt andet på din iPad.

Din iPad fortæller dig, hvad du skal gøre, når den er deaktiveret.

For at slette en deaktiveret iPad skal du have en computer, der kører macOS Catalina eller iTunes. Hvis du ikke ejer en computer, kan du låne en eller besøge din nærmeste Apple Store for at få hjælp.

Sådan gendannes en deaktiveret iPad, der siger "Opret forbindelse til iTunes"

  1. Hold Top knappen og enten Bind knap for at slukke for iPad.
  2. Hold Hjem knappen eller Top knappen, mens du opretter forbindelse til en computer.
  3. Hold knappen nede, indtil a Gendannelsestilstand skærmbilledet vises.
  4. På iPad skal du vælge iPad og klikke på Gendan.
  5. Hvis du ikke har en sikkerhedskopi, mister du alle data på iPad.

Finder eller iTunes downloader den nyeste version af iPadOS. Hvis dette tager længere tid end 15 minutter, skal du følge trinene ovenfor for at åbne gendannelsestilstand igen.

Recovery Mode ser anderledes ud afhængigt af versionen af ​​iOS eller iPadOS på din enhed.

Ret din deaktiverede iPad ved at slette den med gendannelsestilstand og en computer

Besøg denne artikel for en mere detaljeret trin-for-trin vejledning

Hvorfor er min iPad deaktiveret?

Hvis du indtaster den forkerte adgangskode på din iPad fem gange i træk, bliver den midlertidigt deaktiveret. Dette beskytter dine data og forhindrer folk i at finde ud af din adgangskode.

Indtast adgangskoden korrekt for at undgå at deaktivere din iPad.

Normalt kan du vente på timeren og prøve din kode igen. Men efter for mange mislykkede forsøg bliver din iPad permanent deaktiveret, hvilket gør det næsten umuligt for nogen at få adgang til dataene på den. Selv dig.

Hvorfor kan jeg ikke bruge Face ID eller Touch ID til at låse min iPad op?

Selvom din iPad bruger Face ID eller Touch ID, er du stadig nødt til at låse den op ved hjælp af adgangskoden nogle gange. Dette sker normalt efter genstart af din enhed eller opdatering af softwaren.

Det er alt for let at glemme adgangskoden, hvis du bruger Face ID eller Touch ID det meste af tiden. Men disse tjenester, selvom de er utroligt svære at knække alene, er mere sikre, når de parres med en adgangskode.

Hvordan sikkerhedskopierer jeg min deaktiverede iPad eller iPod?

Du kan ikke oprette en ny sikkerhedskopi med en deaktiveret iPad.

Andre indlæg hævder, at du stadig kan sikkerhedskopiere til en computer, din enhed har synkroniseret med før, men vi kunne ikke replikere dette.

Nogle brugere hævder, at du stadig kan lave en sikkerhedskopi på en velkendt computer.

Hvis du ikke kan risikere at miste data på din iPad, skal du undersøge tredjeparts datagendannelsestjenester. Der er mange tilgængelige, selvom vi ikke kan komme med nogen anbefalinger.

Hvordan kontrollerer jeg, hvilke data der gemmes på iCloud?

Selvom du ikke lavede en nylig sikkerhedskopi, kan nogle af dine data stadig gemmes i iCloud. Gå til iCloud.com, og log ind på din Apple ID-konto.

Se dine data gemt på iCloud ved at logge ind online.

Alle data på dette websted - fotos, videoer, noter osv. - er stadig sikre, når du gendanner din enhed. Den synkroniseres med din iPad igen, næste gang du logger ind på iCloud.

Dette fungerer også for tredjeparts skytjenester som Dropbox eller Google Drive. Du kan også gendanne betalte apps og medier fra iTunes eller App Store uden at bruge en sikkerhedskopi.

Hvad hvis jeg ikke kan gendanne min deaktiverede iPad?

Hvis din deaktiverede iPad siger "Opret forbindelse til iTunes", men ikke opretter forbindelse til en computer, skal du se på disse ting for tegn på slid:

  • dit Lyn-til-USB-kabel
  • USB-porten på din computer
  • lynporten på din enhed.

Hvis du kan, kan du prøve at bruge et andet kabel og en anden USB-port. Hvis det mislykkes, skal du følge vores instruktioner for at sætte din iPad i DFU-tilstand.

Endelig skal du kontakte Apple for mere hjælp. Du har muligvis en beskadiget lynport på din iPad, der skal repareres.

Seneste indlæg