Intet plads på iPhone, selv efter sletning af fotos og videoer? Sådan repareres

Så vores enhed fortæller dig, at det næsten løber tør for plads til at gemme alle de billeder, videoer, tekster og hvad der ikke er på din enhed. Og når du er en god digital borger, skal du være opmærksom og omhyggeligt sikkerhedskopiere dine fotos og videoer til din computer eller en anden løsning og derefter slette dem fra din enhed for at gøre plads.

Men det virker ikke - din enhed viser stadig, at dens lager næsten er fuld! Hvad giver?

Hvis du hver gang du henter en app eller tager et billede, deltager du altid i en delikat afbalanceringshandling, i håb om at du ikke får den frygtede meddelelse "Opbevaring er næsten fuld". Læs videre for at få tip til, hvordan du endelig rydder ud al den opbevaring og få din enhed til at fungere igen!

Følg disse hurtige tip for at genvinde lagerplads på din iPhone, iPad eller iPod efter sletning af fotos og videoer

  • Sørg for at fjerne alle fotos og videoer fra din Fotos-app Nyligt slettet fotoalbum
  • Skift til Optimer fotos til din enheds iCloud-indstilling for fotos
  • Genstart din enhed efter sletning af emner for at frigøre lagerplads
  • Opdater din enheds iOS eller iPadOS til den nyeste version - brug iTunes eller Finder, hvis du har en computer

Se på din Fotos-app, der er slettet for nylig

Så meget som du vil beholde alle disse selfies akkumuleret gennem årene, ved du, at det er tid til at lade noget af det gå.

Du sletter alle de fotos og videoer, som du ikke har brug for i håb om at få noget lagerplads tilbage på din iPhone kun for at finde ud af, at din hukommelse ikke er flyttet en tomme. Mange mennesker har befundet sig i denne situation, og det kan være meget frustrerende!

Når du fjerner fotos og videoer fra en iPhone, iPad eller iPod, slettes de ikke rigtig med det samme!

I stedet sætter Apple dem i en 30-dages tilbageholdelse, bare hvis du skifter mening eller ved et uheld slettede disse ting.

Glem ikke at rydde det nyligt slettede
  • Så gå til Fotos> Album> Nyligt slettet
  • Vælg alle fotos og videoer
  • Vælge Slet alt og slet dem derfra for virkelig at frigøre din enheds lagerplads

Bare husk, at når du bruger iCloud Photo Library og sletter et foto eller en video fra en enhed, sletter det også dette foto / video fra på dine andre enheder

iCloud er frem for alt en synkroniseringstjeneste, så den tilføjer og fjerner alle fotos og videoer fra hver iDevice, du logger på med det samme Apple ID. Derfor er det så vigtigt først at gemme disse fotos og videoer et andet sted, før du sletter dem fra ALLE enheder.

Slå Optimer iPhone-lagring til

En anden mulighed, især for folk, der køber iCloud Storage-planer, er at gemme en mindre komprimeret version af fotos på din enhed og gemme versionerne i fuld opløsning på iCloud. Apple kalder dette optimeringslager, og det er let at tænde.

  • Åben Indstillinger> Fotos
  • Slå på Optimer iPhone-lagring

Når din enhed har lidt plads, erstatter iCloud dine fotos i fuld opløsning med disse mindre versioner på enhedsstørrelse. Og når du redigerer et foto, downloader det automatisk den version i fuld opløsning fra iCloud, så du arbejder med de bedste!

Er der fotos, der vises igen på din iPhone, iPad eller iPod? Deaktiver iCloud Photo midlertidigt

Hvis alle de fotos og videoer, du har slettet, vises igen, er det sandsynligvis et problem med iCloud Photos. Så prøv at skifte det af.

Fjern alle fotos fra iCloud ved at deaktivere disse indstillinger

Inden du slukker for iCloud Photos, skal du sørge for at tage sikkerhedskopi af alle disse fotos og videoer til din computer, et eksternt drev eller en anden sikkerhedskopieringsmulighed, som f.eks. Google Fotos, Dropbox eller din valgte backup- / fotometode.

Først efter sikkerhedskopiering skal du slå iCloud Photos fra på din iPhone, iPod eller iPad

  • Gå tilIndstillinger > Apple ID-profiliCloudFotos
  • Sluk iCloud-fotos (også kaldet iCloud Photo Library) og Upload til Min fotostream
    • For folk, der bruger iOS 10.2 eller tidligere, skal du gå tilIndstillingeriCloudFotos

Vi foreslår, at du venter et par dage og tænder iCloud Photos igen, hvis du vil fortsætte med at synkronisere mellem enheder, der er logget ind med det samme Apple ID.

Forvirret over iCloud Photos?

Okay, du er ikke alene!

For at lære alt om, hvordan iCloud Photos fungerer, se vores Den endelige vejledning til iCloud-fotos i 2019

Genstart eller tving genstart EFTER sletning af dine fotos og videoer

Når du sletter elementer, inklusive fotos og videoer, fra din iPhone, iPad eller iPod, er de ofte bare markeret til sletning af din iOS og iPadOS. Den egentlige fjernelse sker, når du slukker for din enhed og tænder den igen - med andre ord, genstart!

Derfor anbefaler vi altid at genstarte din enhed efter at have foretaget betydelige ændringer i din lagerplads.

Sådan genstarter du en iPhone, iPad eller iPod

  • På en iPad uden hjemmeknap og iPhones X eller nyere: tryk og hold Side / Top / Power-knappen og en af ​​lydstyrkeknapperne nede, indtil skyderen vises.
  • På en iPad eller iPhone med en Hjem-knap og iPod Touch: tryk og hold Side / Top / Power-knappen nede, indtil skyderen vises
  • Træk skyderen for at slukke for enheden, og når enheden slukkes, skal du trykke på og holde den Side / Top / Power-knap nede, indtil du ser Apple-logoet.
  • Genstart med iOS 11 og nyere Indstillinger> Generelt> Luk ned

Og hvis en genstart ikke gør tricket, skal du prøve en tvungen genstart.

Følg instruktionerne nedenfor for din enhed og model for at tvinge genstart af din enhed:

  • På en iPhone 8 eller nyere og iPad uden en startknap: Tryk på og slip hurtigt knappen Lydstyrke op. Tryk på og slip hurtigt Volumen ned-knappen. Tryk derefter på Side / Top-knappen, og hold den nede, indtil du ser Apple-logoet
  • På en iPhone 7 eller iPhone 7 Plus: Tryk og hold både side- og lydstyrkeknapperne nede i mindst 10 sekunder, indtil du ser Apple-logoet
  • På en iPhone 6s og ældre, iPad med en startknap eller iPod touch: Hold både Home og Top (eller Side) knapperne nede i mindst 10 sekunder, indtil du ser Apple-logoet

Når du har set logoet, skal du slippe knapperne og lade din iPhone starte regelmæssigt. Du skal nu kunne se din gratis lagerplads

Tjek enhedens lagerplads

Efter genstart eller tvunget genstart skal du kontrollere din lagerplads igen.

  • Gå tilIndstillinger> Generelt> Opbevaringog se på grafen
  • En anden måde at tjekke ud på open space ligningen er at slutte din iPhone til din computer og bruge Finder (macOS Catalina +) eller iTunes (macOS Mojave og lavere) og kontrollere enhedens lagerstatuslinje
  • Du skal se, at pladsen til fotos nu ville være meget mindre

Tips til lagring af dine fotos og videoer

Tip nr. 1 - Tilslut og eksternt drev til din iPhone, iPad eller iPod, og kopier dine fotos og videoer til det eksterne drev

Brug en adapter til at forbinde dit eksterne drev til din iPhone, iPad eller iPod

Dette kræver iOS 13 og nyere eller iPadOS, så opdater din enhed til mindst disse operativsystemer, hvis det er muligt.

    Tip nr. 2 - Upload dine fotos til din iCloud-konto, og derefter downloader du dem til en USB-nøgle til opbevaring

      Tip nr. 3 - Tryk på Indstillinger> Generelt> Opbevaring

      Hvis Candy Crush ikke gemmer spildata på Facebook, gemmes de muligvis på din iPhone.
      • Gennemgå listen over apps sammen med, hvor meget lagerplads de bruger
      • Nogle gange er alt hvad du skal gøre, at slette appen og geninstallere den
      • Du kan også bare downloade appen, men om nødvendigt bevare dine data
      • Dette sparer ofte meget plads på din iPhone!

      Tip nr. 4 - Har du nogensinde spekuleret på "Andet" på din statuslinje, der viser, hvor meget plads der er tilgængelig på din enhed?

      Du kan bruge nogle af tipene til denne artikel til at løse dette problem.

        Pak ind

        Sandheden er, at Apple skal stoppe med at sælge iPhones med under 100 GB hukommelse og gøre iPhone med højere lagerplads billigere. De af os, der har iPhones med mindre hukommelse (som de ældre 1GB-telefoner) ved præcis, hvad jeg taler om!

        Vi håber, at du endelig kan genvinde noget af pladsen på din iPhone! Del denne artikel med andre, der muligvis står over for pladsproblemet på deres ældre iPhones.

        Når vi står over for denne situation, er vores første impuls at prioritere de "ting", som vi har på vores iPhone, og slippe ting, som vi ikke længere har brug for.

        Du begynder at kigge gennem apps og slette dem, som du ikke har brugt i år eller måneder.

        Hvis du er i denne vanskelighed, foreslår vi, at du kigger på vores omfattende guide til frigørelse af lagerplads på din iPhone. Hvis du bruger iOS 11 og nyere, skal du kigge på disse praktiske værktøjer til at trimme dit iPhone- og iPad-lagerfedt!

        Seneste indlæg