Sådan afblokeres et nummer på iPhone, iPad eller iPod

Får du ikke opkald, som du synes, du skulle være? Utilsigtet blokeret nogen, og nu spekulerer du bare på, hvordan du blokerer nogen på din iPhone? Eller måske var blokken forsætlig, men nu er tingene roet ned, og du er klar til at modtage opkald igen. Uanset hvad din grund er, vil du fjerne blokeringen af ​​et nummer på iPhone i dag.

Den gode nyhed er, at det er virkelig nemt at fjerne blokering af nogen (et nummer, e-mail osv.) På din iPhone!

Når du fjerner blokeringen af ​​en kontakt, et telefonnummer eller en e-mail fra at nå din iPhone, iPad eller iPod touch, vender alle telefonopkald, FaceTime og Beskeder tilbage til det normale.

For folk, der ser på, hvordan man blokerer numre, skal du tjekke denne artikel.

Så lad os komme til det!

Fjern blokering af et telefonnummer (eller e-mail) på din iPhone

  1. Åben Indstillinger> Telefonapp
    1. Du kan også åbne Indstillinger> Beskeder eller Indstillinger> FaceTime
  2. Tryk på Blokerede kontakter eller for ældre iOS, opkaldsblokering og identifikation for at åbne din blokerede kontaktliste
  3. Vælg Rediger i øverste højre hjørne, og tryk på minustegnet ud for det nummer eller den e-mail, du vil fjerne blokeringen
    1. Eller vælg en post og stryg til venstre på det specifikke nummer / e-mail
  4. Tryk på Fjern blokering
  5. Gentag for hver kontakt, nummer eller e-mail, du vil fjerne blokeringen
  6. Tryk på Udført øverst til højre for at gemme disse ændringer

Det er det!

Du kan også fjerne blokering af personer ved at finde deres nummer eller e-mail på dine lister over nylige opkald og tekstbeskeder

  • Vælg “i” informationsknappen
  • Tryk på deres navn
  • Vælg Fjern blokering af denne opkald

Kontroller, om du lukker ukendte opkaldere

Hvis du ikke modtager opkald fra tjenesteudbydere og andre virksomheder, kan du bare få dem tavs.

Fra og med iOS13 tilføjede Apple en funktion til automatisk at stille opkald fra et nummer, der ikke er genkendt eller kendt.

Funktionen er designet til at tavse spam og robocalls og sende disse opkald direkte til telefonsvarer. Det ser imidlertid ud til, at denne funktion undertiden blokerer for opkald, som vi virkelig har brug for, som dem fra vores tandlæge, læger og andre tjenesteudbydere.

Sådan deaktiveres automatisk opkaldsdæmpning

  • Gå til Indstillinger> Telefon
  • Rul ned og skift af Stilhed Ukendte opkaldere

Kan du ikke se noget blokeret nummer eller kontakter?

Hvis du ikke finder noget under Opkaldsblokering og -identifikation eller Blokeret i Beskeder og FaceTime, blokerer du muligvis på udbyderniveau.

De fleste mobiltelefonselskaber tilbyder en måde at blokere indgående telefonnumre på.

Normalt er denne service et ekstra månedligt gebyr, så tjek din seneste regning for at bekræfte, at du har denne blokerende tjeneste som en tilføjelse.

I så fald skal du kontakte dit mobiltelefonselskab eller besøge din online kontosupportside for at få instruktioner om, hvordan du fjerner blokeringen af ​​numre via deres system. Det er forskelligt for hvert mobilselskab, så det er bedst at finde ud af det fra kilden.

I øjeblikket tilbyder Verizon i USA en gratis Blokering af opkald og meddelelser, der ikke vises på din regning. Det blokerer midlertidigt op til 5 kontakter inklusive opkald og tekster i 90 dage. Efter 90 dage udløber blokke.

Hvad er forskellen mellem bærerblokering og iPhone-blokering?

Blokering af et nummer fra din iPhone eller iPad afviser modtagelse af opkald eller tekstbeskeder på den enhed.

Når du blokerer en kontakt med din operatør, stopper den kontakten (telefonnummer, e-mail osv.) I at nå ud til dig på kontoniveau. Når et nummer osv. Er blokeret i din ende via en operatør, skal du ikke modtage nogen form for meddelelse om kontakt.

Efterlader blokerede opkald stadig beskeder?

Da din iPhone kun afviser indgående blokerede opkald, dirigeres den direkte til din telefonsvarer.

Når du blokerer kontakter med din iPhone (ved hjælp af iOS), kan opkaldere stadig efterlade voicemails - de går bare til vmail uden at ringe.

Når du blokerer telefonnumre via din operatør, er disse blokerede opkald ikke tilladt. Så opkaldere kan slet ikke efterlade telefonsvarer eller komme igennem til dig!

Hvad sker der, når jeg blokerer et nummer på min iPhone?

Når du blokerer et telefonnummer eller en kontakt, kan de stadig efterlade en telefonsvarer, men du får ingen underretninger. Meddelelser fra blokerede kontakter bør ikke leveres.

Spekulerer på, om blokerede kontakter ved, at du har blokeret dem?

Når du blokerer en kontakt via din iPhone (ikke din operatør), får kontakten ikke en meddelelse om, at opkaldet eller meddelelsen blev blokeret.

Så nej, blokerede folk ved ikke, at du har blokeret dem - i det mindste i starten. Når en blokeret person ringer adskillige gange og bemærker, at de altid går direkte til telefonsvarer, finder de sandsynligvis ud af det.

Hvis du blokerer et nummer via din operatør, modtager blokerede kontakter en besked eller optager, der fortæller dem, at du ikke accepterer deres opkald og har lagt en begrænsning på dem som kontoejer.

Seneste indlæg