Indtastet forkert adgangskode? Sådan repareres deaktiveret iPhone og siger tilslut til iTunes

Siger din iPhone, at iPhone er deaktiveret og spekulerer på, hvad det betyder, hvorfor denne meddelelse vises, og hvad du kan gøre ved det?

Hvis du ser beskeden iPhone er deaktiveret eller iPhone er deaktiveret med ikonet eller meddelelsen Opret forbindelse til iTunes, er din enhed i det mindste midlertidigt ikke tilgængelig.

Men alt er ikke tabt! I denne artikel ser vi på, hvad der sker, hvorfor du er låst ude af din iPhone, og hvad du kan gøre ved det, så du kan bruge din iPhone igen som normalt!

Hvorfor er min iPhone deaktiveret?

Har du, eller nogen, du elsker, indtastet den forkerte adgangskode på din iPhone?

Hvis du eller nogen med adgang til din enhed (især små børn) indtastede den forkerte adgangskode for mange gange på din iPhone eller en anden iDevice, deaktiverer Apple automatisk adgangen til din enhed og viser beskeden på skærmen om, at din “iPhone er deaktiveret . ” Du kan ikke bruge telefonen på dette tidspunkt, i det mindste midlertidigt.

Denne meddelelse er en sikkerhedsfunktion, der er beregnet til at hjælpe dig, bare hvis din enhed blev stjålet eller er i brug af en uautoriseret person.

Denne meddelelse vises normalt, når du har prøvet at indtaste en forkert adgangskode mindst seks forskellige tidspunkter.

Når vi ser beskeden iPhone er deaktiveret, efterfølges den først af instruktionen om at prøve igen om 1 minut eller prøve igen om 5, 15, 60 minutter.

I så fald skal du vente den tildelte tid, kontrollere, at du indtaster den korrekte adgangskode, og prøv derefter at logge på igen, når det udløber.

Du kan stadig foretage et nødopkald, selv når din telefon viser, at den er deaktiveret

Hvis du efter dette tidspunkt udløber, prøver du igen med en anden forkert adgangskode, iOS låser dig ud endnu længere - op til 1 time.

Her er hvor længe din iPhone er deaktiveret, baseret på antallet af forkerte adgangskodeposter

  • 6 forkerte poster: iPhone er deaktiveret. Prøv igen om 1 minut
  • 7 forkert: iPhone er deaktiveret. Prøv igen om 5 minutter
  • 8 forkert: iPhone er deaktiveret. Prøv igen om 15 minutter
  • 9 forkert: iPhone er deaktiveret. Prøv igen om 60 minutter
  • 10 forkert: iPhone er deaktiveret. Opret forbindelse til iTunes

Ser du beskeden om, at din iPhone er deaktiveret og opretter forbindelse til iTunes?

Når du prøver rundt ti forskellige forsøg, Apple låser dig ud, og din iPhone eller iPad er det helt deaktiveret, og du ser en besked om at forbinde din enhed til iTunes.

Slet mine data automatisk ved at indtaste den forkerte adgangskode?

Hvis du tidligere har indstillet din enhed til at slette efter ti mislykkede adgangskodeforsøg, sletter din iOS derefter automatisk alle data fra din iPhone eller iPad.

I så fald skal du gendanne fra en sikkerhedskopi for at få dine data tilbage og få din iPhone eller iPad til at fungere igen!

Hvordan fikser jeg, når du har glemt din adgangskode?

Hvis du ikke kan huske din adgangskode, skal du slette din enhed.

Sletning af en iPhone sletter automatisk alle data og indstillinger, der er gemt på den enhed, inklusive adgangskoden.

Har du en sikkerhedskopi?

Hvis du rutinemæssigt sikkerhedskopierer din enhed ved hjælp af iTunes eller iCloud, går alt ikke tabt. Du kan gendanne dine data.

Hvis du sikkerhedskopierer din iPhone med iCloud eller iTunes, gemmes dine data andre steder og beskyttes. Alt, hvad vi skal gøre, er at forbinde din iPhone igen med de gemte data.

Sikkerhedskopier ikke din iPhone eller iDevice?

Medmindre du lavede en sikkerhedskopi før du glemte din adgangskode, der er ikke en aktuel måde at gemme dine data på.

Sådan genvinder du adgang til din iPhone efter at have indtastet den forkerte adgangskode for mange gange

Dybest set har du tre muligheder for at gendanne adgang til din enhed

  • iTunes (Windows og macOS Mojave og derunder) eller Finder (macOS Catalina +)
  • iCloud
  • Gendannelsestilstand

Valgmulighed 1 iTunes eller Finder

  • Hvis du tidligere har synkroniseret din iPhone / iPad til iTunes eller Finder, skal du bruge denne mulighed
  • Tilslut bare din enhed til din computer, og synkroniser derefter din iOS-enhed med iTunes / Finder
  • Prøv derefter at sikkerhedskopiere din enhed ved hjælp af Backup nu
  • Hvis du ikke kan tage backup, skal du vælge Gendan iPhone.Gendannelse af en iDevice sletter den først fuldstændigt, så sørg for at have en sikkerhedskopi, inden du går videre
  • Hvis du først kan sikkerhedskopiere, efter at din sikkerhedskopi og synkronisering er gennemført, skal du gendanne din enhed ved hjælp af Gendan iPhone fungere
    • Følg instruktionerne på skærmen for at slette din iPhone
    • Når iTunes sletter din enhed fuldstændigt, behandler Apple den som en ny iPhone, som du skal konfigurere igen
    • Vælg Gendan fra iTunes Backup, når det vises som en mulighed. Du kan også vælge Gendan fra iCloud Backup

Ser du en besked for at slå Find min iPhone fra?

Hvis du ser denne meddelelse, kan du prøve at bruge iCloud-metoden i stedet.

Mulighed 2 iCloud

  • Tilslut den deaktiverede enhed til strøm, så den er i opladningstilstand
  • Når du sletter en enhed eksternt, forbliver aktiveringslåsen tændt for at beskytte den. Dit Apple-id og din adgangskode kræves for at genaktivere enheden
  • Du kan kun bruge denne mulighed, hvis du har aktiveret Find min iPhone på din iOS-enhed
  • Du skal blot besøge iCloud Find-webstedet og logge ind med dit Apple-id og din adgangskode
    • Brug din computer eller brug dette tip, hvis du bruger en iOS-enhed
    • Hvis det er nødvendigt, skal du trykke på Find iPhone og derefter vælge den deaktiverede enhed fra din liste over iDevices (hvis du har mere end en)
    • Hvis du ikke bruger en betroet browser, skal du besvare dine sikkerhedsspørgsmål eller indtaste den bekræftelseskode, som Apple sender til dine andre enheder
  • Vælg Slet iPhone
    • Hvis din enhed er online, begynder fjernsletningen. Apple sender en bekræftelses-e-mail til din Apple ID-e-mail-adresse. Hvis din enhed er offline, starter fjernsletningen næste gang den er online
    • Hvis du bruger tofaktorautentificering, fjernes den enhed, du slettede, fra din liste over pålidelige enheder
    • Apple Pay deaktiveres automatisk, når du sletter
    • Denne mulighed sletter alt og tager tid
  • Når din enhed er helt slettet, behandles den som en ny iPhone
  • Når du bliver bedt om det, skal du indtaste din Apple ID-adgangskode for at gendanne alle dine apps og andre køb. Vælg at gendanne fra en iCloud-sikkerhedskopi for at gendanne din enhed fra din seneste iCloud-sikkerhedskopi. Du kan også gendanne fra en iTunes-sikkerhedskopi, hvis det ønskes.

Mulighed 3 Gendannelsestilstand

  • Hvis du aldrig har synkroniseret din iPhone til iTunes / Finder eller iCloud, er denne mulighed noget for dig
  • Og hvis iTunes ikke genkender din enhed, skal du prøve denne indstilling, eller hvis du ser en meddelelse om, at din enhed er i gendannelsestilstand
  • Følg trinene i denne artikel om, hvordan du starter gendannelsestilstanden
  • Når din enhed er i gendannelsestilstand, skal du gendanne din enhed (dette sletter igen alt inklusive din adgangskode)
  • Hvis din enhed stadig ikke gendannes efter femten minutter, skal du gennemgå gendannelsesprocessen igen
  • Gendan derefter din enhed fra din sikkerhedskopi, enten iTunes eller iCloud

Seneste indlæg