Sådan deler du din iPhones placering med dine Android-venner og familie (og omvendt)

De fleste moderne smartphone-platforme har værktøjer, der giver brugerne mulighed for at dele deres nuværende placering med andre.

Apple har sin oprindelige Find My Friends-app. Men mens den app fungerer godt for en kreds af iOS-brugere, kan den ikke bruges til at finde eller sende en placering til Android-enheder.

Heldigvis, hvis du vil dele din placering med dine venner på Android (eller omvendt), er der en hel række tredjepartsmuligheder til rådighed for dig.

Sådan deler du din iPhone-placering

For det første skal du vide det der er indfødte muligheder for at sende din placering til andre.

For eksempel har iOS's Messages-app en mulighed for at sende min nuværende placering. (I en meddelelsestråd skal du trykke på “I” -ikonet for at finde det.)

Men denne metode kan blive mørk mellem platforme. Mens du kan sende en statisk placering fra en iPhone til en Android, understøttes kontinuerlig placeringsdeling ikke.

RELATEREDE:

Hvorfor er min iPhone Location Services altid tændt

iOS-placeringstjenester fungerer ikke, hvordan man løser problemet

Sådan ryddes placeringssporingstjenester fra din MacBook

Android har sin egen løsning i den native Messenger-app. Selvfølgelig sendes koordinaterne via Google-koordinater. Det kan komplicere tingene, hvis de sendes til en iPhone.

Med det i tankerne er her nogle andre platforme-apps og platforme.

Brug af Google Maps

Google Maps tilbyder en nem måde at dele din nuværende placering på iOS- og Android-enheder. Det er især praktisk, fordi det er en app, som de fleste allerede har. Det er bagt i Android, og mange iOS-brugere foretrækker det frem for Apple Maps (forfatteren af ​​dette stykke inkluderet).

Det giver også en utrolig enkel måde for modtageren af ​​din besked at få rutevejledning til din nøjagtige placering.

Skridt til at bruge funktionen til placering af deling af Google Maps

  • Åbn Google Maps og Log ind til din Google-konto (hvis du ikke allerede er).
  • Tryk på Menu-ikon i øverste venstre hjørne.
  • Tryk på Placeringsdeling.
  • Trykke på Kom igang.
  • Vælg en tidsramme.

Bemærk:Hvis du allerede deler din placering med en anden, skal du trykke på Tilføj personer + ikon snarere end Kom godt i gang.

Når det kommer til faktisk at sende din placering til en kontakt, har du et par muligheder. Hvis personen har en Google-konto og er på din Google-kontaktliste, skal du bruge disse trin.

  • Tryk på Vælg Personer (give om nødvendigt adgang til dine kontakter).
  • Vælg personen.
  • Tryk på Del.

Hvis du vil have din aktuelle placering via din enheds sms-app, skal du bruge disse trin.

  • Tryk på Besked (give adgang, hvis det er nødvendigt).
  • Rediger indholdet af teksten, hvis du vil.
  • Indtast et modtagertelefonnummer.
  • HitSende.

I nogle af ovenstående trin opretter Google Maps faktisk et link til din placering og inkluderer det i meddelelsens indhold. Men du kan også gå om manuelt at oprette dette link for at sende til andre manuelt.

  • Tryk på Mere.
  • På iOS skal du trykke på Kopi og tryk derefter på linket. Tryk på på Android Kopier til udklipsholder. Folk med dette link kan se din placering i en browser.
  • Send linket via den kommunikationsplatform, du vælger.
  • Alternativt efter at have tappet Mere, kan du vælge at dele linket direkte via den valgte kommunikationsplatform.

Google-tillidte kontakter

Google tilbyder også en anden platform til deling af lokationer, selvom det fungerer lidt anderledes.

Det kaldes pålidelige kontakter. Det er mere en nødkontakt- og sikkerhedsapp, der gør det godt for nære venner, par og familier. Men i en knivspids kan det bruges til at sende eller modtage aktuelle placeringer i hverdagsscenarier.

Inden du kommer i gang, skal appen installeres på begge enheder. Begge brugere har også brug for en Google-konto. Derefter tilføjes hinanden via e-mail eller telefonnummer.

  • Download og installer Pålidelige kontakter.
  • Åbn appen, og sørg for at være logget ind på din Google-konto.
  • Du bliver bedt om at tilføje kontakter. Indtast deres e-mail eller telefonnummer.

Hvis du har sendt en invitation via e-mail, får de besked via kontakt i appen eller e-mail. Hvis du tilføjede en kontakt via telefonnummer, får de en tekst med et link til at acceptere invitationen.

Når du har konfigureret det, er det lige så let at dele din placering som at trykke på en kontakt og trykke på Send placeringsalarmnu. Du kan ogsåAnmodning din kontakts placering i det samme panel.

Sådan bruges Facebook Messenger til at dele placering

Du er ikke kun begrænset til Google-tjenester, når det gælder placering på tværs af platforme. Facebook har også en mulighed.

Live Location er indbygget i Facebook Messenger-platformen. Det er en ret nem måde at dele din nuværende placering på. Igen er det praktisk, fordi mange mennesker allerede har appen installeret.

Dette forudsætter selvfølgelig, at du og din ven begge har Facebook-konti. Derudover skal du begge have Facebook Messenger installeret på dine enheder.

Trin til at dele placering ved hjælp af Facebook Messenger

  • Åbn Facebook Messenger.
  • Find den kontakt, du vil med, som du vil dele din placering med.
  • Tryk på Mere ikon (det skal være et lille + tegn).
  • Tryk på Beliggenhed.
  • Tryk på Del live placering.

Din kontaktperson får derefter en underretning, hvis deres Messenger-app er lukket, og et kort over din aktuelle placering.

Som standard deler du kun din kontinuerlige placering i en time. I Facebook Messenger-tråden ser du en nedtælling med den resterende tid. Du kan også annullere placeringsdeling til enhver tid.

Life360

Hvis du ikke bruger Google eller Facebook, eller hvis du vil have en mindre midlertidig løsning, har du andre muligheder.

En anden vej at gå er at bruge en app, der giver mulighed for kontinuerlig placeringsovervågning mellem en gruppe mennesker. Det siger sig selv, at dette er især praktisk for forældre eller familier.

En af de bedste (og mest gennemgåede) app af denne type kaldes Life360. Den er tilgængelig i App Store og Google Play.

Sådan opretter du en konto.

  • Åbn Life360.
  • Opret en ny konto med kontaktdata og en adgangskode.
  • Gå gennem resten af ​​opsætningstrinnene.
  • Til sidst vil du se en mulighed for at Opret en ny cirkel. Tryk let på dette.
  • Når du har gjort det, bliver du bedt om at dele en bestemt invitationskode med dine kære.

Hver enhed, du vil dele placeringer med, skal downloade og installere Life360. Du skal også oprette individuelle konti for hvert medlem af risen.

Det er værd at bemærke, at Life360 er specielt rettet mod familier. Når du har oprettet et nyt kort med forskellige kontakter i det, kan du til enhver tid se hinandens placering og placeringshistorik.

Appen tilbyder andre nyttige funktioner til forældre. Du kan indstille specifikke placeringer og "geofences". Når du har gjort det, kan du få underretninger, når folk i din cirkel ankommer eller forlader disse placeringer.

Vi håber, at du fandt denne detaljerede artikel om deling af din mobile enheds placering hjælpsom. Du er velkommen til at dele artiklen og også bruge kommentarerne nedenfor til at fortælle os, hvis du har spørgsmål eller gerne vil give dit yndlings tip!

Seneste indlæg