iCloud: Sådan nulstilles Photo Stream

Du kan nulstille din Photo Stream ved at logge ind på din konto på icloud.com. Nulstilling fjerner alle dine Photo Stream-fotos fra din iCloud-konto. Alle fotos, der allerede er streamet til dine andre enheder, slettes dog ikke. Sådan kan du gøre det:

  • Besøg icloud.com og log ind på din konto ved hjælp af dine Apple ID-legitimationsoplysninger.

  • Klik på dit navn.

  • Klik på Avanceret.

  • Klik på Nulstil fotostream.

Når du har nulstillet det, kan det ikke fortrydes.

Relaterede:

  • iCloud fungerer ikke. Sådan foretages fejlfinding af iCloud-problemer
  • iCloud: Kopier kontakter på iPhone, iPad: Sådan løses
  • Sådan konfigureres Find min iPhone: iCloud
  • Sådan tilmelder du dig iCloud

Seneste indlæg